Waarom je fiets verzekeren?

Jaarlijks worden in ons land ruim 500.000 fietsen gestolen. Zelfs met een goed slot, kan je fiets gestolen worden. Het is daarom verstandig je fiets te verzekeren. Met een fietsverzekering krijg je bij diefstal de aankoopwaarde van je fiets vergoed. Bovendien ben je ook verzekerd als je fiets beschadigd raakt.

De fietsverzekering van Univé

Bij Univé kunt je je fiets compleet verzekeren tegen diefstal, aanrijding en andere beschadigingen. Of je nu een stadsfiets, mountainbike, racefiets of elektrische fiets wilt verzekeren, je kunt rekenen op onze vertrouwde service. Zelfs als je een tweedehands fiets hebt!

Om tegen diefstal verzekerd te zijn, moet je wel in alle gevallen uw fiets op slot zetten met een ART-goedgekeurd slot. Daarover lees je meer op de website van Stichting ART.

Ook geldig in het buitenland

Neem je tijdens je vakantie graag de fiets mee? Of hou je van fietsvakanties naar het buitenland? Met de fietsverzekering van Univé is je fiets wereldwijd verzekerd.

Daarom je fiets verzekeren bij Univé

Met de Univé fietsverzekering profiteer je naast een lage premie van de volgende voordelen:

  • Diefstal en beschadiging verzekerd tegen een zeer lage premie
  • Je fiets wereldwijd verzekerd
  • 15% korting als je een Diefstal Preventie Chip heeft
  • 15% waardestijging meeverzekerd
  • Ook een tweedehands fiets is bij Univé te verzekeren.
  • Je verzekert jouw fiets voor een periode van drie jaar. Tegen een voordelig tarief breidt u deze periode uit met nog eens drie jaar.

Meer weten over het verzekeren van je fiets

Heb je vragen of wil je meer weten over de verzekering van uw (elektrische) fiets? Bekijk dan de veelgestelde vragen  of raadpleeg de voorwaarden. Je leest er ook alles over in de brochure over de fietsverzekering en in de brochure over de elektrische fietsverzekering.

Heb je liever persoonlijk contact? Dan kunt je binnen lopen bij één van de kantoren van Univé.

Direct online je fiets verzekeren

Wil je je fiets verzekeren? Sluit dan de fietsverzekering van Univé direct online af. Premie berekenen en afsluiten

Zoeken
Winkelmandje