Meer over Postbike

Ontmoet de Postbike familie

De oersterke Postbike familie van Hollandse makelij bestaat uit trendy, veilige en comfortabele fietsen voor het hele gezin. De fietsen met oversized frames zijn met de hoogste kwaliteit onderdelen afgewerkt en van alle gemakken voorzien: Shimano remnaaf, led-batterijverlichting voor en achter, anti-lekbanden en natuurlijk een veilig AXA Defender-slot. Deze A-kwaliteit fietsen zijn oerscherp geprijsd en worden 100% afgemonteerd, met uitzondering van het rek, op afspraak thuisbezorgd. Verkrijgbaar in verschillende modellen en beschikbaar in unisex, heren- of damesuitvoeringen, zowel in kindermodel (24”) als volwassenenmodel (28”).

Familie historie

Postbike is het exclusieve fietsmerk en staat garant voor kwaliteit, service, een scherpe prijs en een oersterke constructie die 100% geschikt is voor het oer-Hollandse weer. In 2009 zijn de voorbereidingen gestart om medio 2011 de eerste Postbike (Original) in de markt te zetten. De verkoop werd een groot succes en binnen no-time was de hele voorraad uitverkocht. Gemotiveerd door dit succes is er in 2012 een aantal nieuwe modellen aan het assortiment  toegevoegd. Met vijf modellen is hiermee verder gebouwd aan een betrouwbaar nieuw Nederlands fietsmerk wat volledig is toegespitst op Nederland en het oer-Hollandse weer. In 2013 zal het merk Postbike zich verder verbreden om nog beter aan de vraag van de Nederlandse fietsliefhebber te voldoen.

Waarom fietsen?

De postbodes brengen al meer dan 100 jaar door weer in wind de post rond. En in Nederland is op de fiets de beste en snelste manier om dit te doen. Dus wij weten dankzij onze ervaringsdeskundige als geen ander wat een goede fiets nodig heeft om kwaliteit, comfort en veiligheid met elkaar te combineren. En dit hebben we gedaan en samengebracht in het merk Postbike. Een fietsmerk voor consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbare, veilige en goed geprijsde fiets!

 

Zoeken
Winkelmandje