Reviews

Je kunt hier een bericht achter laten voor andere bezoekers. Zo kun je ervaringen met elkaar delen of heb je andere leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten

Leuk dat je een bericht wil schrijven. Voer hier je bericht in en jouw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
jan kortlever
fiets als een zonnetje ,degelijk,stevig echt een prima aankoop.
voor mijn werk perfect.
Heleen
Snel geleverd en hij rijdt perfect!
Paul de Jong
Mag ik u van harte bedanken voor deze geweldige prijs.
Wij hebben hem inmiddels de fiets al ontvangen...en hij rijdt als een zonnetje! Bijzonder mooie kwaliteit! We gaan er erg lang plezier van hebben

Was voor ons een extreme leuke verassing, aangezien wij nog nooit iets hebben gewonnen en het ook totaal niet hadden verwachten.

Nogmaals duizend maal dank,

Met vriendelijke groet,

Paul de Jong
mevrouw boudewijns
Mijn dochter is vandaag met haar nieuwe fiets naar school ze is er super blij mee, nogmaals bedankt. Groetjes, Karin
Mirjam iedema-Willems
Gisteravond keurig afgeleverd!! Heb er vandaag al mijn postwijk mee gedaan. Zit heerlijk, fietst zalig!! Alleen moet dat rekje er nog op. Ooit komt dat rekje erop!!
Astrid
Mijn dochter van 10 jaar is erg blij met haar nieuwe postbike. Het is een stoere en degelijke fiets met een leuke mand. Klein puntje van aandacht: de boutjes die bij het voorrek horen, waren niet compleet. Verder alles oke.
groetjes Astrid
Peter Bouman
Na mijn ergernis waarom ik met mijn twee linkerhanden het rekje zelf moest monteren (ruim twee uur gefriemeld, waarna ik nog ettelijke moertjes en boutjes overhield), heb ik nu EEN EN AL LOF voor Postbike. Alsof ik een tank rij met superieure stuurbekrachtiging, sterke banden die elke eerste trilling opvangen, een zadel als een fauteuil. En tot nu toe altijd spijt als ik mijn bestemming bereik en af moet stappen. Zou nog eindeloos door willen fietsen, heb geen tijd maar verzin voor me steeds een reden om me door mijn Postbike weer ergens heen te laten voeren.... Postbike bedankt!
Evelien
Een fantastische fiets, stoer van uiterlijk en heerlijk licht om te fietsen!
De fietstas in post eigendom design is geweldig; stevig, super afgewerkt (ook leuk als schoudertas aangezien de haken onzichtbaar zijn weg gewerkt). Ook de service van postbike is bijzonder goed. Zowel telefonisch of bij het afleveren, kwaliteit en service staat hier duidelijk hoog in het vaandel!!!

Postbike is echt een aanrader!
Evelyn
Het duurde helaas een week langer voordat de fiets geleverd werd. Maar de fiets rijdt wel fijn en ziet er ook nog eens mooi uit!
Sonja Paradzik
Ik heb nu al enkele weken een Postbike Pro in mijn bezit en het bevalt erg goed, zowel voor werk als ook privé. Ik gebruik deze fiets om er post mee te bezorgen en het werkt perfect omdat de standaard verder achteren zit - ook met volle posttassen staat en rijdt deze fiets perfect. Mensen in mijn wijk vinden hem geweldig en ik krijg veel complimenten.
Privé gebruik ik deze fiets om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen of gewoon om lekker te toeren - en ook dochterlief van 12 weet altijd een excuus te verzinnen om even mijn fiets te pakken inplaats van haar eigene bijna nieuwe omafiets.

Ook de voordrager is bij het pro model erg innovatief omdat hij niet aan het stuur vast zit een dus in bochten niet van zwaartepunt verandert. Hierdoor blijft deze fiets ook met vol beladen voorkrat wendig een veilig.

Ik wil niks anders meer! Want hij rijdt ook nog ontzettend lekker ook!
Zoeken
Winkelmandje