Nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes die in diverse media worden gepubliceerd.

Fietsenmerk Postbike overgenomen
1 mei 2013
PostBike
Postbike BV heeft per 1 mei 2013 het fietsenmerk Postbike overgenomen van PostNL eCommerce.
Fietsenmerk Postbike overgenomen

FIETSENMERK POSTBIKE OVERGENOMEN

Postbike BV heeft per 1 mei 2013 het fietsenmerk Postbike overgenomen van PostNL eCommerce.

Postbike is een leuke, oer-Hollandse fietsenlijn met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en biedt een ruime keuze, van stadsfiets tot elektrische fiets. De fietsen worden geproduceerd door de Dutch Bicycle Group bv

Postbike bv is opgericht door de eigenaren van Wheelylift.com die een uniek fietsopbergsysteem in de markt hebben gezet. De overname past uitstekend in de groeistrategie van Wheelylift.com en sluit goed aan op de hedendaagse trend om bredere mobiliteitsoplossingen aan te bieden. Het stimuleren van het fietsen en het faciliteren van het gebruiksvriendelijk en ruimtebesparend opbergen van fietsen is een belangrijke stap om te groeien in de fietsenmarkt.

Daarnaast kan door de samenwerking met Dutch Bicycle Group bv snel en actief ingespeeld worden op de ontwikkelingen in de markt. Naast de online verkoop aan de consument zal ook de zakelijke markt actief benaderd worden.

Zowel ‘de Wheelylift’ als ‘de Postbikes’ worden geassembleerd door sociale werkvoorzieningen en dat sluit helemaal aan bij een belangrijke kernwaarde van de nieuwe eigenaren: maatschappelijk ver- antwoord ondernemen. Bovendien zal per verkochte Postbike een percentage aan ‘Colorbike’ worden afgedragen, een organisatie met als doel dat wereldwijd zo veel mogelijk kinderen op de fiets naar school kunnen gaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Postbike BV.

Download het persbericht

Zoeken
Winkelmandje